# Last ned tidligere oversettelser

Det kan hende du vil laste ned den opprinnelige transkripsjonen eller oversettelsen fra en tidligere økt. Alle tidligere økter lagres på [loggsiden](https://app.withkaleo.com/to/history) i kontrollpanelet ditt, der du kan laste ned og dele hver økt i flere formater.

<Callout type="info">
  Avhengig av lengden på økten kan det ta noen minutter å klargjøre oversettelsen for nedlasting. Dette er helt normalt; takk for tålmodigheten mens vi lager en kvalitetsoversettelse.
</Callout>

## Last ned ren tekst

Last ned en ren tekstfil `.txt` med den opprinnelige transkripsjonen eller en oversettelse på språket du velger.

## SRT-teksting

Last ned en tekstingsfil `.srt` med den opprinnelige transkripsjonen eller en oversettelse. Filen inneholder SRT-tidsdata i forhold til starten av økten, som i eksempelet nedenfor:

```
1
00:00:00,000 --> 00:00:04,000
Welcome to our service today.
We're so glad you could join us.

2
00:00:04,000 --> 00:00:08,000
Let us begin with a moment
of prayer and reflection.
```

## Delbar lenke

Når offentlig deling er aktivert for en økt, kan du få en delbar lenke som gir alle tilgang til den fullstendige transkripsjonen og oversettelsen etter at økten er avsluttet. Slik ser den [delbare oversettelsessiden](https://app.withkaleo.com/c/demo) ut.

Bruk bryteren på loggsiden for å aktivere eller deaktivere offentlig deling for en enkelt økt. Du kan også endre standardinnstillingen for deling for alle nye økter i [Kontoinnstillinger](https://app.withkaleo.com/to/settings).
